29.12
14:17

Οι δηλώσεις των παικτών της ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Οι δηλώσεις των παικτών της ΑΕΚ
Advertisement

Σύσσωμη η «Βασίλισσα» έδωσε σήμερα (29/12) το «παρών» στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής – Η ΜΗΤΕΡΑ.

Τι δήλωσαν μετά την επίσκεψη οι παίκτες της ΑΕΚ:

Ντούσαν Σάκοτα: «Eίναι μεγάλη χαρά να προσφέρουμε χαρά σ’ αυτά τα παιδιά. Είναι καθήκον μας ως αθλητές να κάνουμε τα πάντα, ώστε αυτά τα παιδιά να χαμογελούν».

Νώντας Παπαντωνίου: «Eίναι ημέρες αγάπης. Θέλαμε να προσφέρουμε χαρά και αγάπη και αυτό φάνηκε στα πρόσωπα των παιδιών και στις αγκαλιές, που μας έκαναν. Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της ομάδας και πρέπει να περάσουμε το μήνυμα, ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε».

Γιάννης Καλαμπόκης: «Η επίσκεψη μας σήμερα εδώ είναι το «μίνιμουμ» για αυτά τα παιδιά. Φέραμε χαμόγελα, προσφέραμε δώρα, ωστόσο, αυτά τα παιδάκια πρέπει να μεγαλώνουν σε περιβάλλον με αγάπη και πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί τέτοιες προσπάθειες».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->