Απίθανο κι όμως βρετανικό. Ο ιδιοκτήτης της Λέιτον Όριεντ, Φραντσέσκο Μπεκέτι, κλώτσησε το βοηθό προπονητή της ομάδας, Άντι Χέσεντάλερ, μετά τη νίκη επί της Πόρτσμουθ.
Λέιτον Όριεντ νίκησε με 3-2 την Πόρτσμουθ για την 23η αγωνιστική της League Two, ωστόσο ο Ιταλός ιδιοκτήτης της πρώτης, Φραντσέσκο Μπεκέτι, προέβη σε κάτι αδιανόητο.
Κατευθύνθηκε προς τον βοηθό τεχνικό της ομάδας, Άντι Χέσεντάλερ, και τον κλώτσησε. Παρά την έκπληξή που προκάλεσε η εν λόγω κίνηση, οι πρωταγωνιστές της φάσης εγγυήθηκαν ότι οι μεταξύ τους σχέσεις παραμένουν ακέραιες:
“Ήταν, η Boxing Day. Δεν ήταν τίποτα, όλα είναι καλά. Είναι ένα από τα μεταξύ μας πειράγματα, τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να έμοιαζε χειρότερο από ότι ήταν. Είναι παθιασμένος, μπορείτε να το δείτε”, υποστήριξε ο βοηθός προπονητή της Λέιτον Όριεντ, Άντι Χέσεντάλερ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement