19.12
19:18

Σάκοτα: «Θα ματώνω για την φανέλα της ΑΕΚ»

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Σάκοτα: «Θα ματώνω για την φανέλα της ΑΕΚ»
Advertisement

Διαβάστε στο AEK1924.gr όλα όσα είπε ο Ντούσαν Σάκοτα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ρέθυμνο, για την εξέλιξη του ματς, αλλά και για την απόφαση του να παραμείνει στην ΑΕΚ

Αναλυτικά τα όσα είπε στο sportit:

Για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο: «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Ξέραμε πως ήταν ένα παιχνίδι που θα μας βοηθούσε να βρούμε την ψυχολογία μας. Χτίσαμε πάνω στη νίκη που κάναμε με τη Νεπτούνας. Εμείς κάναμε το καθήκον μας. Τώρα πρέπει να χτίσουμε πάνω στις νίκες αυτές και να πάρουμε μία ακόμα νίκη, πριν από τα Χριστούγεννα ώστε να έχουμε καλή ψυχολογία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Για την απόφασή του μετά το μάτς με τη Νεπτούνας: «Εγώ θέλω να πω ένα πράγμα. Αυτός είναι και ο λόγος που ήρθα στην ΑΕΚ, πέρυσι. Και θυμάστε τις συνθήκες με τις οποίες ήρθα στην ομάδα. Το μόνο που θέλω εγώ, από την πρώτη μέρα που φόρεσα τη φανέλα αυτή, σε ηλικία 15 ετών μέχρι τώρα, είναι να παίζω μπάσκετ και να… ματώνω για τη φανέλα της ΑΕΚ. Τίποτε άλλο».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Βαθμολογικά έχουν μεγάλη σημασία γιατί θέλουμε να είμαστε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Θέλουμε να παίρνουμε όλα τα παιχνίδια που πρέπει και να μην έχουμε άλλα στραβοπατήματα. Παράλληλα, θα πρέπει να πάρουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε εκτός έδρας. Έχουμε περισσότερο χρόνο μπροστά μας και ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα. Θεωρώ πως όσο κυλάει η σεζόν όλα θα πάνε καλά».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->