
Πολύ κοντά στο να κλείσει τον Ζντοβτς για νέο της προπονητή βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία αγωνίστηκε σήμερα με τον Μανωλόπουλος ως υπηρεσιακό τεχνικό. Χειρίστηκε προσωπικά το θέμα ο Αγγελόπουλος.
Όπως όλα δείχνουν ο διάδοχος του Ντράγκαν Σάκοτα για τον πάγκο της Βασίλισσας βρέθηκε και ακούει στο όνομα Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβάκος ήταν το πρώτο φαβορί για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην συμφωνία, η οποία αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί από ημέρα σε ημέρα.
Η Ένωση αγωνίστηκε σήμερα υπό τις οδηγίες του Μανωλόπουλος, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Ζντοβτς θα πιάσει άμεσα δουλειά. Αυτός θα είναι ο δεύτερος ελληνικός σταθμός στην καριέρα του, καθώς στο παρελθόν έχει καθίσει και στον πάγκο του Ηρακλή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζντοβτς έχει συμβόλαιο με την τούρκικη Γκαζιάντεπ, ωστόσο έχει τάσεις φυγής και έχει ενθουσιαστεί με την προοπτική της ΑΕΚ, με τον Αγγελόπουλο να χειρίζεται προσωπικά το θέμα και να εκμεταλλεύεται έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιο του Σλοβάκου.
Οι εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι ραγδαίες και σύντομα θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement