Η αρχή έγινε από την ΑΕΚ
AEK1924.gr team
Συνάντηση με τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ είχε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, εγκαινιάζοντας με αυτό τον τρόπο τις φετινές ενημερωτικές επαφές με αθλητές/τριες.
Ο Διευθυντής του Συνδέσμου ενημέρωσε τις “κιτρινόμαυρες” για τις εξελίξεις στο χώρο του βόλεϊ, τις ενέργειες του ΠΑ.Σ.Α.Π. και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για το παρόν και το μέλλον του γυναικείου βόλεϊ.
Παράλληλα οι αθλήτριες της “Ένωσης” ενημερώθηκαν ότι έχουν επιλεγεί από τον Σύνδεσμό μας για να συμμετάσχουν στο πρώτο πιλοτικό ολοκληρώμενο πρόγραμμα που αφορά στη Διπλή Σταδιοδρομία των Αθλητών. Ένα πρόγραμμμα που για πρώτη φορά θα “τρέξει” στην Ελλάδα με αυτή τη μορφή και θα γίνει με τη συνεργασία καταξιωμένων, στο χώρο της συμβουλευτικής, συνεργατών του ΠΑ.Σ.Α.Π.
Οι αθλήτριες, που συνεχάρησαν τον Σύνδεσμο για την εν λόγω πρωτοβουλία, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους και δήλωσαν πως ανυπομονούν για την έναρξή του.
Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. ευχαιριστεί την ΑΕΚ και τον προπονητή Μανώλη Ρουμελιώτη για τη φιλοξενία
Διαβάστε όλο το άρθρο
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο
Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο
Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο
YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο
TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο
X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement
-->