13.12
07:00

Πιέζει η Σουόνσι

AEK1924.gr team
Πιέζει η Σουόνσι

Όσο περνούν οι μέρες τόσο η Σουόνσι δείχνει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον της για τον Γκας Πογέτ.

Αρκετά βρετανικά ΜΜΕ, όπως ο Guardianκαι το BBC χρίζουν τον Πογέτ ως το πρώτο φαβορί για την διαδοχή του Γκάρι Μονκ στον πάγκο της Σουόνσι.

Παράλληλα, η Sunαναφέρει το θέμα της αποζημίωσης της ΑΕΚ, η οποία όπως τονίζει φτάνει τις 300 χιλιάδες ευρώ.

Προλάβετε γυναικεία ρούχα τελευταία κομμάτια σε μοναδική ποιότητα και απίθανες τιμές!

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η ΑΕΚ διαψεύδει το θέμα της ρήτρας, την ίδια στιγμή που στην Βρετανία το συγκεκριμένο θέμα συζητιέται έντονα, ώστε ο Πογέτ να μείνει ελεύθερος.

Από την άλλη πλευρά ο ίδιος ο Πογέτ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, ότι δεν έχει στα χέρια του καμία πρόταση.

Αυτό όμως που φαίνεται μέχρι στιγμής είναι ότι η Σουόνσι έχει σκοπό να πιέσει μέχρι το τέλος, ώστε να το αποκτήσει.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement