
Τι να πεις κανείς για τον Γιάννη Καλαμπόκη; Ήρθε στην ΑΕΚ για να δώσει εμπειρία και λεπτά ουσιαστικού μπάσκετ σε κρίσιμα σημεία, τα έχει καταφέρει εξαιρετικά, με το χθεσινό λάθος να είναι το μόνο αρνητικό
Ο Ντράγκαν Σάκοτα τον εμπιστεύθηκε στο Ισραήλ και εκείνος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του μέχρι λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
Ο Γιάννης Καλαμπόκης κάλυψε το κενό του Κάρτερ επάξια, ωστόσο το λάθος στην τελευταία επίθεση της ΑΕΚ, όταν ο Χαλπερίν, μετά από κλέψιμο του Μιλόσεβιτς του πήρε τη μπάλα στοίχισε στην ομάδα.
Σε 33:30, ο… σκασμένος Καλαμπόκης πέτυχε 15 πόντους, και μάλιστα, σε κρίσιμα σημεία ήταν εκείνος που επανέφερε την ομάδα στο ματς.Παράλληλα είχε 2 ασίστ, 2 ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και ένα λάθος.
Πάντως η χθεσινή ήττα δεν μπορεί να χρεωθεί καθαρά και μόνο σε εκείνον. Ευθύνοι έχουν άπαντες, καθώς η πρόκριση θα μπορούσε να είχε «τελειώσει» πολύ νωρίτερα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement