09.12
11:58

Μπέος: «Εμείς δέρνουμε, θα φάτε ξύλο»

AEK1924.gr team
Μπέος: «Εμείς δέρνουμε, θα φάτε ξύλο»
Advertisement

Ομάδες σύγκρουσης απέναντι στους αντιεξουσιαστές συγκροτεί ο Α. Μπέος και στις 18 Δεκεμβρίου, που έχει προαναγγελθεί πορεία, θα μετέχουν σε αυτή ο ίδιος , οι δημοτικοί σύμβουλοι και ομάδα πολιτών που οργάνωσε. Αν γίνει οτιδήποτε θα υπάρξει σύγκρουση.

 «Δεν θα διανοηθούν ξανά να κάνουν επεισόδια. Εμείς θα αστυνομεύσουμε την πορεία. Εμείς δέρνουμε, δεν κοιτάμε όπως η αστυνομία. Από το δικό μου το χαστούκι φεύγει και το κράνος μαζί. Θα προστατεύσουμε την πόλη οι δημοτικοί σύμβουλοι και 300 πολίτες», είπε και χαρακτήρισε υποκριτές και δημοκράτες του κ…ου όσους συμμετέχουν σε πορείες.

 

«Βγαίνουν στο δρόμο και κάνουν πορεία με κουκουλοφόρους. Μη διανοηθούν ξανά να πειράξουν την πόλη θα γελάει ο κάθε πικραμένος. Η αστυνομία δεν συλλαμβάνει ταραχοποιούς, αλλά στην πορεία στις 18 θα είμαστε εκεί. Μόλις εκτραπούνε θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θα υπερισχύσουνε οι λίγοι των πολλών. Θα δείτε τι θα γίνει», είπε.

Προέτρεψε τους αντιεξουσιαστές να διαδηλώνουν μόνο κατά της Κυβέρνησης μιας και ο δήμος Βόλου δεν νομοθετεί.

«Ο Βόλος γι’ αυτούς τελείωσε . Αφού ένα κράτος δεν θέλει να δώσει τέλος στην ανομία 50 τραμπούκων θα δώσουν οι πολίτες», είπε και δήλωσε πως κατέθεσε στην αστυνομία στοιχεία σύμφωνα με τα οποία αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη μετέφερε την Κυριακή λάστιχα στο πανεπιστήμιο.

«Αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν. Εμείς χωρίς κράνη θα είμαστε στην πρώτη γραμμή και θα δούμε αν εμείς είμαστε αστυνομία και αν εμείς μπορούμε ν τους σταματήσουμε. Φωνή λαού οργή θεού, τελείωσε η ασυλία, είπε.

πηγή: e-thessalia.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->