
Κούπερ και Άρμστεντ είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ΑΕΚ στη δύσκολη αναμέτρηση του ΣΕΦ το απόγευμα (19:00).
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον άσο η Βασίλισσα στην Ευρώπη, μετά την αποχώρηση του Ουόρεν δεν υπάρχει στις εγχώριες διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να υπολογίζει κανονικά στους Κούπερ και Άρμστεντ.
Ο πρώτος, παρά τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες, με την απολογία του στην ΚΑΕ, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα στο ΣΕΦ και μάλιστα, έχει δείξει ήδη εξαιρετικά δείγματα από την πρώτη εμφάνιση του στο ΟΑΚΑ με τον Άρη.
Από την άλλη, για τον Μάλκομ Άρμστεντ θα είναι η… πρώτη του με τη φανέλα του Δικεφάλου, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και πλέον υπολογίζεται από τον Σάλε. Η Ένωση, έχει αρκετές επιλογές πλέον στον άσο, με τους Κατσίβελη, Παπαντωνίου και Σκραμπ να είναι ετοιμοπόλεμοι και μάχιμοι να αγωνιστούν όποτε τους ζητηθεί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement