04.12
13:40

Διακοπή στην έφεση Ψωμιάδη για τα στημένα του 2011

AEK1924.gr team
Διακοπή στην έφεση Ψωμιάδη για τα στημένα του 2011
Advertisement

Η εκδίκαση της έφεσης των Ψωμιάδη, Μητρόπουλου, Ριαβόγλου, Κωτούλα και Αμανατίδη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011 διεκόπη για τις 20 Ιανουαρίου 2016 λόγω κωλύματος του συνηγόρου του Μάκη Ψωμιάδη.

Επρόκειτο σήμερα να ξεκινήσει στο Γ’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η εκδίκαση της έφεσης που έχουν υποβάλλει οι 5 πρώτοι καταδικασθέντες για το σκάνδαλο τωνστημένων αγώνων του 2011 ή αλλιώς Koriopolis.

Προκειται για τους Μάκη Ψωμιάδη, Θωμά Μητρόπουλο, Κωνσταντίνο Ριαβόγλου, Διονύση Κωτούλα και Περικλή Αμανατίδη, οι οποίοι σε πρώτο βαθμό είχαν κριθεί ένοχοι και τους είχαν επιβληθεί ποινές φυλάκισης από 2 ως 4,5 έτη.

Ωστόσο η δίκη δεν ξεκίνησε καθώς η πλευρά του Μάλη Ψωμιάδη  υπέβαλε αίτημα αναβολής λόγω κωλύματος του συνηγόρου του, Αλέξανδρου Στρίμπερη.

Τελικά το δικαστήριο εκφώνησε την υπόθεση και διέκοψε για τις 20 Ιανουαρίου 2016.

παρόντες στο δικαστήριο ήταν οι Ριαβόγλου, Κωτούλα και Αμανατίδης, ενώ ο Θωμάς Μητρόπουλος εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.

Οι μάρτυρες απο την υπόθεση όπως εκφωνήθηκαν φτάνουν τον αριθμό 28. 

Υπενθυμίζουμε πως η μεγάλη δίικη για το Koriopolis με τους 85 κατηγορούμενους πρόκειται να ξεκινήσει σε πρώτο βαθμό στις 15 Απριλίου.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->