01.12
06:47

Άλλος… αέρας από αριστερά

AEK1924.gr team
Άλλος… αέρας από αριστερά

Ο Ντίντακ Βιλά επέστρεψε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ μετά από απουσία δύο αγωνιστικών κι έδωσε άλλη πνοή στην αριστερή πτέρυγα της ομάδας με τα συνεχή ανεβάσματά του.

Ο τραυματισμός του Ισπανού δεν του επέτρεψε να δώσει το «παρών» στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό, ματς στα οποία τη θέση του πήρε δείχνοντας εξίσου καλά στοιχεία ο Σοϊλέδης.

Στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό όμως, ο Πογιέτ επανάφερε τον Ντίντακ στο αρχικό σχήμα κι εκείνος με την εμφάνισή του έδειξε ότι ο χαμένος χρόνος δεν επηρέασε καθόλου την απόδοσή του.

Μάλιστα πέραν των ανασταλτικών του καθηκόντων που ήταν σωστός τις περισσότερες φορές, ο 26χρονος μπακ είχε και δύο τελικές προσπάθειες στο ματς, ενώ ανεβοκατέβηκε ουκ ολίγες φορές την πτέρυγα.

Η του εμφάνιση έρχεται να προστεθεί σε ένα σερί θετικών εμφανίσεων, από το οποίο προκύπτει πως η θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας… είναι καπαρωμένη μέχρι νεωτέρας.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement