29.11
17:58

Ξανά μόνος ο Άγιαξ, νίκη και η Αϊντχόφεν

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Ξανά μόνος ο Άγιαξ, νίκη και η Αϊντχόφεν

Ο Άγιαξ νίκησε 2-0 στην έδρα της Τσβόλε και είναι ξανά μόνος στην κορυφή, ενώ η Αϊντχόφεν επικράτησε με 3-0 της Άλκμααρ με κορυφαίο ξανά τον Λουκ ντε Γιονγκ

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ασταμάτητος ο Λουκ ντε Γιονγκ, καθώς πέτυχε δύο γκολ, έφτασε τα 13 στο πρωτάθλημα και οδήγησε την Αϊντχόφεν στη νίκη με 3-0 επί της Άλκμααρ.

Ο διεθνής Ολλανδός επιθετικός σκόραρε για 5η σερί αγωνιστική, ενώ από τις τελευταίες 9 έχει σκοράρει στις 8 και μάλιστα σε αυτήν που δεν σκόραρε δεν ήταν στην 11άδα (μπήκε στο 64′).

Όσον αφορά στον Άγιαξ, έμεινε ξανά μόνος στην κορυφή, καθώς νίκησε με 2-0 στην έδρα της Τσβόλε, με σκόρερς τους Γιουνές και Σερέρο. 

Η σύνθεση του Άγιαξ…

Σίλεσεν, Τέτε, Φέλτμαν, Ρίντεβαλντ, Ντάικς, Κλάασεν, Φαν ντε Μπικ, Γκούντελ, Φίσερ (85′ Σένε), Γιουνές (68′ Τσέρνι), Μίλικ (81′ Σερέρο). 

Η σύνθεση της Αϊντχόφεν…

Ζουτ, Άριας, Μπρούμα, Έκτορ Μορένο, Μπρένετ, Χέντριξ, Πρέπερ (70′ Μαχέρ), Γκουαρδάδο (91′ Σχάαρς), Γκαστόν Περέιρο (70′ Μπέρχβαϊν), Λοκάντια, Λουκ ντε Γιονγκ.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement