
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ηττήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από την Μινχάνκα με 3-0 στα σετ και εγκαταλείπει για μία ακόμη χρονιά από νωρίς τον θεσμό του Τσάλετζ καπ, ρίχνοντας πλέον το βάρος στο πρωτάθλημα
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Τι κι αν έχασε στην Λευκορωσία με 3-2 και είχε την ευκαιρία με ένα καθαρό σκορ σήμερα να πάρει την πρόκριση; Η ομάδα του Μανώλη Ρουμελιώτη την πλήρωσε από τα εσωτερικά προβλήματα που την ταλανίζουν. Είναι ευχή όλων το τμήμα να παράγει αθλήτριες όπως η 16χρονη ταλαντούχα Τοντάι ωστόσο η έλλειψη της Καββαθά (μετά από δική της απόφαση να απέχει από τα κοινά της ΑΕΚ) φάνηκε.
Η Μινχάνκα μπήκε καλύτερα στο ματς και στα πρώτα λεπτά του σετ εκμεταλλεύθηκε τα λάθη της ΑΕΚ στην υποδοχή, παίρνοντας μια μικρή διαφορά. Η Ένωση με τους διαδοχικούς πόντους της Κοσμά κάλυψε αυτή τη διαφορά, αλλά στο τέλος δεν είχε καθαρό μυαλό για να πάρει κάτι παραπάνω, χάνοντας το σετ με 25-18.
Οι Κιτρινόμαυρες βελτιώθηκαν εμφανώς στο σερβίς στο δεύτερο σετ, με την Κοσμά να είναι η καλύτερη στο παρκέ και βρέθηκαν να προηγούνται με 23-20. Κάπου εκεί οι Λευκορωσίδες πίεσαν και πήραν εν τέλει το σετ με 28-26 και τις γηπεδούχες να έχουν κακή υποδοχή.
Στο τρίτο και τελευταίο σετ η Μινχάνκα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει να προηγείται και σε αυτό το σετ με τρεις πόντους διαφορά, οι οποίοι ωστόσο ύστερα από απανωτά λάθη γύρισαν μπούμερανγκ και κάπου εκεί η ΑΕΚ έχασε το ματς αλλά και την πρόκριση.
Τα σετ: 18-25, 26-28, 25-27