
Ο Μιγκέλ Κορδέρο εμφανίζεται βέβαιος για τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με μήνυμα που ανάρτησε στα social media.
Νωρίτερα η ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι ο Ισπανός έχει μια κάκωση στο δεξιό ισχύο και πως η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, χωρίς να γίνει αναφορά εάν θα προλάβει το ματς με τον Παναιτωλικό ή όχι.
Ο Ισπανός χαφ έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram: «Δεν ξέρω πως προκύπτουν οι φήμες για τραυματισμό μου. Είμαι καλά. Έβγαλα κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και είμαι έτοιμος για την Κυριακή. Μην πιστεύετε όσα διαβάζετε. Καλή τύχη στην ΑΕΚΑΡΑ στο μπάσκετ απόψε».
Το πιθανότερο είναι να έχει γίνει παρεξήγηση ανάμεσα σε όσα διάβασε ο Κορδέρο, με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement