
Στην ΑΕΚ δεν έχουν πάρει επίσημη θέση για τα γεγονότα που συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στη Λεωφόρο, ωστόσο είναι λογικό και επόμενο να επικρατεί απογοήτευση και προβληματισμός για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι Κιτρινόμαυροι παρακολουθούν τις εξελίξεις, ωστόσο δεν έχουν μπει στη διαδικασία να πάρουν θέση, από τη στιγμή που δεν γνωρίζουν απόλυτα τι έχει συμβεί. Ωστόσο, αυτό που λένε είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν τα δεδομένα αν δεν υπάρξει αλλαγή στη διοίκηση της ΕΠΟ.
«Αυτά τα γεγονότα τα πληρώνει τώρα ο Παναθηναϊκός, τα έχουμε πληρώσει εμείς στο παρελθόν, μπορεί να τα πληρώσουμε ξανά όσο παραμένει το ίδιο καθεστώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα εξακολουθούν να συμβαίνουν όσο παραμένει το καθεστώς με τη συγκεκριμένη διοίκηση της ΕΠΟ.
Η σωτηρία του ελληνικού ποδοσφαίρου περνά μέσα από την αλλαγή της διοίκησης της ΕΠΟ. Με αυτή τη διοίκηση θα έχουμε τα ίδια και τα ίδια και δεν θα αλλάζει τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρξει άμεσα αλλαγή στην ηγεσία του Ελληνικού ποδοσφαίρου για να σωθεί ότι σώζεται», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement