13.11
07:00

«Στήριξη από εσάς, δουλειά από εμάς και οι επιτυχίες είναι μπροστά μας…»

Μαρία Τσίχλα
Advertisement

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος blogάρει στο ΑΕΚ1924.gr ως ένας εκ των αρχηγών πλέον του Δικεφάλου, μοιράζεται τα συναισθήματα του, αναλύει όσο έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ και πιστεύει ότι όλα στο τέλος θα λήξουν με επιτυχίες.

«Γεια σας φίλες και φίλοι της ΑΕΚ και αναγνώστες του ΑΕΚ1924!

Πρώτα από όλα θέλω να γνωρίζετε ότι νιώθω ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια που επιλέχθηκα ως ένας εκ των αρχηγών της ΑΕΚ. Σκεπτόμενος ότι έχουν φορέσει το περιβραχιόνιο τεράστιες προσωπικότητες θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος στο νέο μου καθήκον.

Πάμε τώρα να δούμε λίγο το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης…Ξέρουμε ότι είστε πολλοί πικραμένοι, όπως επίσης γνωρίζουμε ότι με την αγωνιστική μας παρουσία δεν σας ικανοποιήσαμε.

Δυστυχώς μείναμε με 10 παίκτες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, πράγμα το οποίο μας ανάγκασε να αλλάξουμε τις τακτικές και τα συστήματα μας. Παρόλα αυτά στην αρχή του δευτέρου και για ένα 20λεπτο περίπου εμείς ήμασταν οι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και μας έλειψε μόνο το γκολ. Η μπάλα μας τιμώρησε και δεχθήκαμε το τέρμα.΄

Εξοικονόμησε χρήματα από τη θέρμανση του σπιτιού σου με τις ιταλικές σόμπες pellet KARMEK ONE από το polykatastima.net

Στην ομάδα υπήρξαν πολλές αλλαγές το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την αλλαγή προπονητή. Όπως είναι λογικό λόγω του ότι δεν ήξερε το ρόστερ μας και το αγωνιστικό μας πλάνο, χρειάζεται μία μικρή πίστωση χρόνου έτσι ώστε να εφαρμόσει όλα όσα έχει στο μυαλό του…

Θεωρώ ότι ακούγεται κάπως δύσκολο αλλά είμαι πολύ σίγουρος ότι στο τέλος θα μείνουμε όλοι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και θα σας δώσουμε τη χαρά που σας χρωστάμε. Γιατί πιστεύω πολύ στην ομάδα μας!

Στήριξη από εσάς, δουλειά από εμάς και οι επιτυχίες είναι μπροστά μας…

Δημήτρης Κολοβέτσιος»

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement