
Στην ίδρυση τμήματος Άρσης Βαρών και τριάθλου φαίνεται ότι θα προχωρήσει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ μετά από πρωτοβουλία των Πύρρου Δήμα, Νίκου Καραμπουρνιώτη και Χρόνη Τραστόγιαννου.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Όπως αναφέρει ο Νίκος Καραμπουρνιώτης μέσω του Facebook, γίνονται προσπάθειες σύστασης τμήματος άρσης βαρών και τριάθλου, με τον Πύρρο Δήμα να βρίσκεται ανάμεσα στη ιδρυτικά μέλη.
Ο Ολυμπιονίκης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον γενικό γραμματέα του συλλόγου, Γιώργου Κατσαδήμα, αλλά και τον πρόεδρο Αλέξη Αλεξίου, έτσι ώστε να προχωρήσει το θέμα.
«Η συμμετοχή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιδιά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ομάδα πρωταθλήτρια και στο ένα άθλημα και στο άλλο, γιατί το μυστικό θα είναι ένα: θα παίζουμε για τη φανέλα και μόνο», αναφέρει ο Καραμπουρνιώτης.