Να μάθει 100% τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του θέλει ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος θα συνεχίσει τις δυνατές προπονήσεις.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός χθες χώρισε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σε έξι ομάδες και για περισσότερο από 2 ώρες τους έβαλε να παίξουν μεταξύ τους 5 εναντίον 5, ώστε να τους τσεκάρει και να μάθει πράγματα για αυτούς.
Το ίδιο αναμένεται ότι θα συμβεί και σήμερα, ώστε ο Πογέτ να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα για όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του.
Σε αυτό θα τον βοηθήσει πολύ η διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς μετά το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης υπάρχει μια κενή εβδομάδα, την οποία ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί στο έπακρον.
Ο ίδιος και οι συνεργάτες του κρατούν διαρκώς σημειώσεις για όλους τους ποδοσφαιριστές, τις οποίες στη συνέχεια επεξεργάζονται σε συνδυασμό με τα στατιστικά που έχει ο κάθε παίκτες στις μέχρι στιγμής συμμετοχές του με την ΑΕΚ.
Σίγουρα, θα χρειαστεί χρόνος ώστε ο Πογέτ να είναι απόλυτα σίγουρος για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες που έχει στα χέρια του, για αυτό άλλωστε έχει κάνει δεύτερο σπίτι του τα Σπάτα και δουλεύει πολλές ώρες.
Παράλληλα, οι παίκτες γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει και έχουν ενημερωθεί για τις δυνατές προπονήσεις, κάτι που τους φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό και όλοι τους θέλουν να δώσουν τον καλύτερό εαυτό τους, ώστε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Πογέτ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement