
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το Δ.Σ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ώστε να εγκριθεί η κατάθεση της γνωμοδότησης του Δήμου στο ΥΠΑΠΕΝ, με τον Βασιλόπουλο να συνεχίζει να έχει τις ίδιες εμμονές, σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.
Ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας για ακόμα μια φορά προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να απορριφθεί η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που έχει καταθέσει η Ένωση.
Αυτή τη φορά είχε στο πλευρό του τον αρχιτέκτονα που έκανε τη μελέτη για λογαριασμό του Δήμου κ. Μαούνα, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Μια περιοχή μνήμης είπε όπως η Νέα Φιλαδέλφεια, θα «ρημάξει», με τη κατασκευή ενός γηπέδου 30.000 θεατών».
Μεταξύ άλλων ο Βασιλόπουλος συνέχισε να αναφέρει ότι θέλει το γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι συμβατό με την λειτουργία της πόλης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement