Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ένωσης λίγο μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης με τον Κόροιβο Αμαλιάδας
Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στον Χάρη (Μαρκόπουλο) και στην ομάδα του που κάνει καλή πορεία. Ήταν πολύ διαβασμένοι και έπαιξαν πολύ έξυπνα. Το πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο πρώτο δεκάλεπτο, χρειαζόταν να μπούμε στον ρυθμό του αγώνα και να βρούμε λύσεις, στην συνέχεια όμως όσο περνούσε ο χρόνος ήταν πιο εύκολο για εμάς. Είχαμε καλές άμυνες και μας βοήθησαν κάποιες φάσεις στην επίθεση.
Για εμάς σε αυτήν τη φάση που είναι ακόμα η αρχή, οι νίκες μετράνε, εμπειρίες παίρνουμε. Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, όταν παίζουμε εκτός έδρας και πρέπει να διαβάζουμε και να ξεκινάμε από το πρώτο λεπτό δυνατά. Καλύτερα να διαβάζουμε τώρα, γιατί μετά θα μπει και η κούραση. Και πάλι καλή συνέχεια στον Κόροιβο. Παρά την ήττα του κέρδισε τα συγχαρητήρια στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Ξέρουμε με πια προβλήματα παλεύουν οι μικρότερες ομάδες, για αυτό αξίζει συγχαρητήρια».
Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να ανταγωνιστεί Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είπε
«Είναι γνωστό ότι στις μεγάλες ομάδες υπάρχει πίεση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ωστόσο ότι πριν από τρία χρόνια, η ΑΕΚ έπαιζε στη Β’ Εθνική και ανεβαίνει αρκετά γρήγορα. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που παίζουμε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο κόσμος ξέρει ποιοι είμαστε, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Εγώ πιστεύω ότι πάμε καλά. Μας λείπουν ωστόσο περισσότεροι παίκτες στο ροτέισον. Οι αλλαγές μας, είναι πολύ περιορισμένες».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement