30.10
09:46

Μόνο με θαύμα ο Αραβίδης

AEK1924.gr team
Μόνο με θαύμα ο Αραβίδης

Ατομικό πρόγραμμα εκ γύμνασης ακολούθησε και σήμερα ο Χρήστος Αραβίδης, κάτι που σημαίνει ότι πλέον δεν έχει πιθανότητες να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής.

Το αιμάτωμα που έχει ο Χρήστος Αραβίδης δεν έχει υποχωρήσει ακόμα, με τον επιθετικό της ΑΕΚ να ακολουθεί και σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκ γύμνασης.

Εξοικονόμησε χρήματα από τη θέρμανση του σπιτιού σου με τις ιταλικές σόμπες pellet KARMEK ONE από το polykatastima.net

Αυτό σημαίνει ότι θεωρείται απίθανο να καταφέρει να αγωνιστεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν έχει προπονηθεί καμία φορά ολόκληρη την εβδομάδα με την υπόλοιπη ομάδα.

Αντίθετα, ο Σιμόες έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του, ενώ όπως όλα δείχνουν και οι Μπαρόχα και Ντίντακ θα καταφέρουν να αγωνιστούν στην Λεωφόρο.

Πηγή φωτογραφίας: ΠΑΕ ΑΕΚ

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement