25.10
07:01

Μπαινοβγαίνει και… σκοράρει

AEK1924.gr team
Μπαινοβγαίνει και… σκοράρει
Advertisement

Με το γκολ που σημείωσε χθες (24/10) στον Ηρακλή ο Ντιέγκο Μπουονανότε έφτασε τα τέσσερα στη Σούπερ Λιγκ και μαζί με τον Βάργκας είναι οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας. Οι αριθμοί του Αργεντινού στα τελευταία πέντε παιχνίδια

Με το γκολ που σημείωσε ο Αργεντινός χθες (24/10) στο ΟΑΚΑ έφτασε τα τέσσερα και μαζί με τον Ρόναλντ Βάργκας είναι οι πρώτοι σκόρερ για την Ένωση.

Στα ματς με ΠΑΟΚ, Βέροια, Ατρόμητο, Ολυμπιακό και Ηρακλή ο «Νάνος» έχει περίπου 285 λεπτά συμμετοχής, 60 λεπτά παραπάνω από τα μισά δηλαδή και έχει πετύχει δύο γκολ (κόντρα σε Βέροια και Ηρακλή).

Στο 89’ όμως όταν έκανε το 5-1 επί του Ηρακλή κλώτσησε δυνατά την μπάλα στον αέρα δείχνοντας κατά κάποιον τρόπο ένα ξέσπασμα, το οποίο λογικά σχετίζεται με τον χρόνο συμμετοχής που του δίνεται.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είναι λογικό να θέλει (όπως όλοι οι παίκτες άλλωστε) να παίζει σε κάθε ματς για 90 λεπτά και να συνεισφέρει στην ομάδα, αλλά υπάρχουν φορές που θα χρειαστεί να μπει από τον πάγκο για να βοηθήσει ή να αφήσει τη θέση του από την ενδεκάδα.

Αυτό βέβαια είναι στην κρίση του εκάστοτε προπονητή, αλλά οι αριθμοί δείχνουν ότι είτε ξεκινάει στην ενδεκάδα, είτε περνάει σαν αλλαγή η σχέση που έχει με τα δίχτυα είναι πολύ «θερμή». 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->