25.10
20:15

Δώστε μου μάτια να το (ξανα)βλέπω!

AEK1924.gr team
Δώστε μου μάτια να το (ξανα)βλέπω!
Advertisement

Εκπληκτικό τέρμα σημείωσε ο 23χρονος Αραβοϊσραηλινός μέσος της Γκρασχόπερς, Μούνας Νταμπούρ, στην ήττα της ομάδας με 3-2 από τη Σιόν. “Χόρεψε” τέσσερις παίκτες και πέτυχε ένα γκολ που σίγουρα είναι από τα καλύτερα της σεζόν (VIDEO).

Θα μπορούσε να βάλει υποψηφιότητα για το καλύτερο γκολ της χρονιάς. Τέτοια τέρματα τα βάζει ο Μέσι, ο Ρονάλντο και κάποτε ο Μαραντόνα. Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα πίστευε ο Μούνας Νταμπούρ ότι θα μπορούσε να “χορέψει” τέσσερις αντιπάλους στην περιοχή, κάνοντας στην συνέχεια ονειρεμένο τελείωμα. Και όμως, κέρδισε τα δικά του λεπτά δημοσιότητας.

Ο 23χρονος Αραβοϊσραηλινός μέσος της Γκρασχόπερς έκανε το 2-0 για την ομάδα στην έδρα της Σιόν με εκπληκτικό τρόπο στο 25ο λεπτό, αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έκαναν σπουδαία ανατροπή και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 3-2.

Σίγουρα μετριάστηκε η χαρά του, αλλά είναι σίγουρο πως πολλάκις θα βάλει το βιντεάκι για να το απολαύσει ξανά και ξανά. Το πιθανότερο είναι πως θα αναρωτιέται πώς στο καλό έκανε τέτοια… τσαλίμια με την μπάλα στα πόδια.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->