
Με τις επαφές που έχει η ΑΕΚ για το νέο της προπονητή, την ανακοίνωση του Τραϊανού Δέλλα, αλλά και την πρώτη προπόνηση του Μανωλά, ασχολείται ο σημερινός (23/10) αθλητικός Τύπος.
Goal
«Συνυπεύθυνος όχι ένοχος», είναι ο τίτλος της εφημερίδας Goal, ενώ υπογραμμίζεται: «Ο Δέλλας έριξε φωτιά με ανακοίνωση επίθεση στον Μελισσανίδη. Ψάχνεται ο Μανωλάς για την 11άδα με τον Ηρακλή αύριο στο ΟΑΚΑ». Σχετικά με το μπάσκετ αναφέρεται: «Ο Μανωλόπουλος στο πλευρό του Σάκοτα».
SportDay
«Θα είναι Ισπανός», είναι ο τίτλος της SportDayπου αναλύει: «Η διπλή πρόταση σε Λορένθο Σέρα Φερέρ και ο ρόλος του στην ανεύρεση ρου νέου τεχνικού της ΑΕΚ». Σχετικά με τον Δέλλα γράφεται: «Έγινε Τούρκους. Ανακοίνωση με αιχμές από τον Δέλλα».
LiveSport
«Έξι ερωτηματικά», αναφέρει η LiveSportκαι συνεχίζει: «Συνυπεύθυνος όχι ένοχος, δηλώνει ο Δέλλας. Που ανακόλουθος ο Κολοσσός , που επιτίθεται σε Μελισσανιδη, Μπάγεβιτς. Ποιος τον άδειασε, ποιον τον στήριξε».
Ώρα των Σπορ
«Δεν πάει για σοκ», γράφει η Ώρα και αναλύει: «Αφού η σημαντική προπόνηση της Τετάρτης χάθηκε λόγω των παράπλευρων εντάσεων της τελευταίας παρουσίας του Τραϊανού Δέλλα, ο Στέλιος Μανωλάς έδειξε να επικεντρώνεται σε μικρές βελτιώσεις του σχήματος του Φαλήρου. Σημαντικές επαφές χθες με προπονητές. Πικρό αντίο Δέλλα». Σχετικά με το μπάσκετ αναφέρεται: «Ψάχνουν τον αντί-Ουόρεν. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος νέα προσθήκη στο τεχνικό τιμ. Σοβαρό θέμα, με δήλωση αποχώρησης του Κορωνιού».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement