Ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του εισέβαλε σε σχολείο της πόλης Trollhättan της δυτικής Σουηδίας, τραυματίζοντας πέντε ανθρώπους
Ένας ενήλικας και τέσσερις μαθητές τραυματίστηκαν μετά την επίθεση με σπαθί που δέχθηκαν από μασκοφόρο μέσα σε σχολείο της δυτικής Σουηδίας, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο μασκοφόρος άνδρας εισέβαλε στο σχολείο λίγο μετά τις 11:00 π.μ τοπική ώρα και άρχισε να τραυματίζει αδιακρίτως τους μαθητές και το προσωπικό με το σπαθί που έφερε. Στο σχολείο που φοιτούν τουλάχιστον 400 μαθητές επικράτησαν σκηνές χάους με τα παιδιά να τρέχουν πανικόβλητα στους διαδρόμους.
Ο ύποπτος πυροβολήθηκε αργότερα από την αστυνομία, προκειμένου να ακινητοποιηθεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου και κρατείται. Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του ούτε άλλες λεπτομέρειες για την επίθεση.
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement