Η αρνητική εξέλιξη της υπόθεσης προκάλεσε πανικό στην ΑΕΚ και τους οπαδούς της, οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν συνηθίσει να κάνουν πίσω. Οι εκδρομές έχουν κλειστεί και δύσκολα θα ακυρωθούν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ενωσίτες έχουν ταξιδέψει με απαγορευτικό και χωρίς εισιτήρια (video)
Η τουρκική αστυνομία θυμήθηκε χθες (19/10) να απαγορεύσει την παρουσία Ελλήνων φιλάθλων στον αγώνα ανάμεσα στη Γαλατασαράι και την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν συμφωνήσει να ανοίξει θύρα για τους Κιτρινόμαυρους και ειδικό εκδοτήριο από όπου θα μπορούσαν να προμηθευτούν εισιτήρια.
Στη Βασίλισσα τρέχουν για να αλλάξουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ωστόσο ο κόσμος της δεν πτοείται. Όπως δεν πτοήθηκε και το 2000…Όταν στο αγώνα του βόλεϊ ανδρών, κόντρα στη Γαλατά, χωρίς εισιτήρια και με απαγορευτικό, όχι απλά βρέθηκε στην Πόλη αλλά μπήκε και στο γήπεδο, ύψωσε την Ελληνική σημαία και τραγούδησε για την ΑΕΚ.
Δείτε το βίντεο
Να σας ενημερώσουμε ότι το ΑΕΚ1924.gr θα βρίσκεται στην Πόλη και θα σας μεταφέρει ζωντανά τη ροή της αναμέτρησης, καθώς και όλο το ρεπορτάζ, φωτογραφίες, βίντεο και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement