19.10
14:45

Από Βέροια, Σουηδία ο Σιδηρόπουλος!

AEK1924.gr team
Από Βέροια, Σουηδία ο Σιδηρόπουλος!
Advertisement

Ο διεθνής ρέφερι, Τάσος Σιδηρόπουλος, ορίστηκε στον αγώνα Μάλμε – Σαχταρ Ντόνετσκ για τους ομίλους του Champions League.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μάλμε και την Σαχταρ Ντόνετσκ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21/10) για τον πρώτο όμιλο του Champions League ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ο διεθνής ρέφερι την Κυριακή (18/10) σφύριξε – χωρίς προβλήματα – τον αγώνα της Βέροιας με τον Ατρόμητο (0-1) για την 7η αγωνιστική της Super League επιστρέφοντας στους ορισμούς έπειτα από δύο αγωνιστικές τιμωρίας για τα λάθη που είχε υποπέσει στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (4η αγωνιστική).

Είναι ο δεύτερος ορισμός στους ομίλους του Champions League για τον Δωδεκανήσιο ρέφερι καθώς είχε διαιτητεύσει και στην πρεμιέρα στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Αστάνα (2-0).

Βοηθοί του Τάσου Σιδηρόπουλου θα είναι οι: Δαμιανός Ευθυμιάδης, Πολυχρόνης Κωσταράς, επιπρόσθετοι οι: Μιχάλης Κουκουλάκης, Σταύρος Τριτσώνης και 4ος: ο Λάζαρος Δημητριάδης.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->