15.10
05:38

«Πιο δυνατοί μέσα από τις ατυχίες»

Πένυ Μακρή
Advertisement

Το «όπλο» της Βασίλισσας είναι η άμυνα της, σύμφωνα με τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος blogάρει στο ΑΕΚ1924.gr μετά την ήττα από την Κράσνι, αναφέρεται στην προσέγγιση της ομάδας στο χθεσινό ματς και δίνει το σύνθημα για… ανασυγκρότηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Eurocup

 «Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ και αναγνώστες του ΑΕΚ1924 γεια σας…

Η ομάδα μέσα από ατυχίες και μέσα από κάποια κακά αποτελέσματα καλείται να βγει πιο δυνατή για τη συνέχεια. Μας πονάνε οι ήττες που ήρθαν στα τελευταία λεπτά.  Όπως και στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη, έτσι και χθες χρειαζόμασταν τα αποτελέσματα, αλλά από εδώ και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να προχωρήσουμε.

Χθες δυστυχώς προσεγγίσαμε λάθος το ματς με την Κράσνι. Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να τους… φθείρουμε από τη στιγμή που έχουν μικρότερο rotation, παρά να τους παίξουμε στο επιθετικό κομμάτι. Εκεί έδειξαν τη δύναμη τους, ήταν εύστοχοι και μας τιμώρησαν.

Δεν είχαμε συγκέντρωση και θεωρώ, όπως έχει φανεί και μέχρι τώρα, ότι η άμυνα είναι εκείνη που θα μας δώσεις τα παιχνίδια, όπως έγινε και με τον ΠΑΟΚ. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έπιασε την υψηλότερη απόδοση του επιθετικά, όμως τον περιορίσαμε όσο έπρεπε και το αποτέλεσμα φάνηκε.

Πλέον κοιτάμε το ματς της Κυριακής με το Λαύριο. Έχουμε τρεις μέρες να προετοιμαστούμε και φυσικά δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε πίσω. Προχωράμε και μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε.

Ζήσης Σαρικόπουλος»

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement