Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ διαβεβαιώνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα βοηθήσει την ελληνική κυβέρνηση να υλοποιήσει όσα έχουν συμφωνηθεί διμερώς
H Ευρωπαϊκή Ένωση θα βοηθήσει την ελληνική κυβέρνηση να φέρει εις πέρας τα όσα έχουν συμφωνηθεί διμερώς έως τώρα, τόνισε ο πρόεδρος της Κομισιόν κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας σε εκδήλωση στην πόλη Πασάου της Γερμανίας. Απαντώντας σε ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου, δήλωσε εξάλλου ότι εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.
Σχολιάζοντας τις σχέσεις ΕΕ και Ελλάδας ο κύριος Γιούνκερ είπε ότι αυτές βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ αναφερόμενος στην σημερινή κοινωνική και οικονομική κατάσταση των Ελλήνων ζήτησε απ όλους να επιδείξουν σεβασμό, αλληλεγγύη, και μεγαλύτερη ευαισθησία στην προσπάθεια των Ελλήνων και ιδιαίτερα των οικονομικά αδύνατων ομάδων.
Σε αυτήν του την αναφορά ο κ. Γιούνκερ καταχειροκροτήθηκε από το παριστάμενο κοινό, το οποίο παρακολούθησε την εκδήλωση που οργάνωσε ο εκδοτικός Οίκος Πασάου, με τον τίτλο “Άνθρωποι στην Ευρώπη“.
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement