13.10
20:32

Νίκη για Σλούκα, έχασε η Τράμπζονσπορ

AEK1924.gr team
Νίκη για Σλούκα, έχασε η Τράμπζονσπορ

Ο Σλούκας έπαιξε 12 λεπτά στη νίκη (97-81) της Φενέρμπαχτσε επί της επί της Άνκαρα, ενώ η αντίπαλος του Άρη, Τράμπζονσπορ, ηττήθηκε από την Γαλατασαράι (58-80).

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Για την πρεμιέρα του φετινού τουρκικού πρωταθλήματος, με τις ομάδες της λίγκας να έχουν ενισχυθεί όσο ποτέ άλλοτε, η Φενέρμπαχτσε του Κώστα Σλούκα νίκησε την Άνακαρα με σκορ 97-81.

Ο 25χρονος Έλληνας γκαρντ, ο οποίος το καλοκαίρι άφησε τον Ολυμπιακό για την Φενέρμπαχτσε, πήρε 12 λεπτά συμμετοχής από τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μετρώντας 4 πόντους (2/2δ), 3 ασίστ και 3 λάθη, στην Ulker Sport Arena.

Η αντίπαλος του Άρη στο Eurocup, Τράμπζονσπορ, έχασε στην έδρα της από την Γαλατασαράι των Ντόρσεϊ και Λάσμε με σκορ 58-80, ενώ η Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα αντιμετωπίσει την Κόνιασπορ.

Τα αποτελέσματα και οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής:

Γκαζιάντεπσπορ-Νταρουσάφακα 53-59

Τράμπζονσπορ-Γαλατάσαραϊ 58-80

Μπεσίκτας-Καρσίγιακα 79-96

Φενέρμπαχτσε-Άνκαρα 97-81

Τουρκ Τέλεκομ-Μπουγιούκτσεκμετσε

Ουσάκ-Γεσιλγκίρεσουν

Μπελεντίεγε-Μπάνβιτ

Αναντολού Εφές-Κόνιασπορ

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement