Κανονικά βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο ο Ντίντακ, που κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Εκτός οι Ανέστης και Ανάκογλου, μέσα ο Βούρας. Διαβάστε αναλυτικά τους παίκτες που επέλεξε ο Δέλλας.
Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο Κολοσσός επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο.
Ο Δημήτρης Ανάκογλου έχει μια διάταση στην αριστερή γάμπα και προληπτικά έκανε ατομικό πρόγραμμα. Οι Ράφικ Τζεμπούρ και Αμπλαγέ Γιαρέ Φαγέ ακολούθησαν επίσης ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μιχάλης Μπακάκης προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο την Κυριακή 4 Οκτωβρίου (16.00) στο ΟΑΚΑ τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπαρόχα, Βούρας, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε.
Η προπόνηση του Σαββάτου θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement