Αποχωρεί ο Ψωμιάδης από την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ
AEK1924.gr team
Δεν θα διεκδικήσει την προεδρία της Ν.Δ. ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. “Αποχωρώ. Η διαδικασία εκφυλίστηκε, φτάνοντας στα όρια της γελοιότητας”, δήλωσε
Αποχωρεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από την “κούρσα” διεκδίκησης της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για “πιέσεις” και “εκφυλισμό” της διαδικασίας εκλογής προέδρου.
“Τις τελευταίες ημέρες για μία ακόμη φορά έγινα μάρτυς ασφυκτικών πιέσεων και μεροληπτικών σε βάρος μου συμπεριφορών. Η διαδικασία από διάφορα ποικιλώνυμα κέντρα εκλογής Προέδρου εκφυλίστηκε, φτάνοντας στα όρια της γελοιότητας. Ο διχασμός παραμονεύει. Ανησυχώ. Θλίβομαι” αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο κ. Ψωμιάδης και προσθέτει: “Με αίσθημα, λοιπόν, ευθύνης αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος, αλλά και για την ανάγκη διαφύλαξης της ενότητας, αναθεωρώ το ενδιαφέρον μου για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και εύχομαι στο νέο Πρόεδρο, τον οποίο θα στηρίξω να ενώσει και να οδηγήσει την Παράταξη και την Πατρίδα μπροστά”.
Πηγή: news247.gr
Διαβάστε όλο το άρθρο
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο
Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο
Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο
YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο
TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο
X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement
-->