Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός της Ένωσης, Ντιντάκ Βίλα, έπεισε με την εμφάνιση του στην χθεσινή αναμέτρηση στη Βέροια και πλέον μπορεί να είναι αυτός ο βασικός της τετράδας της άμυνας
Το γεγονός ότι δεν είχε ακολουθήσει την ομάδα στην προετοιμασία, τον κράτησε εκτός εντεκάδας μέχρι και την 4η αγωνιστική. Τα λάθη του… προκάτοχου του Σοϊλέδη στο αριστερό άκρο της άμυνας επιστράτευσαν τον ίδιο που φαίνεται ότι πλέον βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσει στο αριστερό άκρο της ΑΕΚ.
Και μάλιστα όχι μόνο αμυντικά αλλά εξίσου καλά και στον ανασταλτικό τομέα. Όλα αυτά φάνηκαν στην χθεσινή του συμμετοχή ως βασικός στο σχήμα του Δέλλα καθώς ήταν σταθερά καλός τόσο στα κοψίματα του όσο και στα ανεβάσματα του. Δύσκολα άφηνε την θέση του, και τα καθήκοντα του και όταν αυτό συνέβαινε για λόγους επιθετικού προσανατολισμού της ομάδας, ο ίδιος επέστρεφε πίσω και ήταν έτοιμος να ανακόψει τις όποιες επιθετικές προσπάθειες του αντιπάλου.
Βέβαια η εμφάνιση του στο ματς με την Βέροια (η οποία ήταν πειστική) δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να αφομοιωθεί ως η εμφάνιση που του δίνει ασυζητητί την φανέλα του βασικού. Θα πρέπει να δείξει τα ίδια στοιχεία και με δυνατότερους αντιπάλους που θα απειλούν περισσότερο την ομάδα κάτι που αναμφισβήτητα δεν το έκανε η Βέροια.
Ωστόσο η ηρεμία στο παιχνίδι του, η γρήγορη και καλή πάσα καθώς και οι γρήγορες επιστροφές του φανερώνουν έναν ακραίο αμυντικό με τα στοιχεία που η Ένωση έψαχνε. Λογικά θα πάρει και πάλι φανέλα βασικού στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο για να εγκλιματιστεί καλύτερα και να δώσει παράλληλα και την δυνατότητα τον Δέλλα να τον εμπιστευτεί στο πρώτο του ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement