
Με τέσσερις παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, η Ρέτζιο Εμίλια επικράτησε 80-68 της Μιλάνο στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Με το χειρότερο τρόπο άρχισε η σεζόν για την ενισχυμένη και φιλόδοξη Μιλάνο, αφού η Ρέτζιο Εμίλια τής στέρησε την πρώτη κούπα. Οι περυσινοί φιναλίστ του πρωταθλήματος επικράτησαν 80-68 στον τελικό του Σούπερ Καπ και άφησαν στα κρύα του λουτρού το φαβορί.
Οι νικητές είχαν τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ένας εξ αυτών ο Αμεντέο Ντελά Βάλε, ο οποίος με 13 πόντους και 4 ριμπάουντ αναδείχθηκε MVP του αγώνα.
Ο Στέφανο Τζεντίλε είχε 14 πόντους, ο Καουκένας 12 και ο Αραντόρι 10. Από την ομάδα του Ρέπεσα μονάχα ο Χάμελ και ο Σίμον ήταν διψήφιοι.
Πηγή: contra.gr