27.9
13:32

Στα… πιτς και ο Τζέκο

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Στα… πιτς και ο Τζέκο
Advertisement

Πέρα από τον Φραντσέσκο Τότι, τραυματίστηκε και ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, ενώ δυο εβδομάδες δεν υπολογίζεται και ο Σεϊντού Κεϊτά.

Πύρρειος αποδείχτηκε η νίκη της Ρόμα επί της Κάρπι με Κάρπι με 5-1 για την 6η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Πέρα από τον τραυματισμό του Φραντσέσκο Τότι, ο Ρούντι Γκαρσία είδε και τον Έντιν Τζέκο να τραυματίζεται και να μένει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Ο διεθνής Βόσνιος φορ τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και χάνει αρκετά κρίσιμα ματς των “τζαλορόσι” σε πρωτάθλημα και Champions League. Πρόκειται γι’ αυτά με ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (29/9), Παλέρμο (4/10), Έμπολι (17/10), Μπάγερ Λεβερκούζεν (20/10) και Φιορεντίνα (25/10). Παράλληλα, δύο εβδομάδες εκτός θα μείνει και ο Σεϊντού Κεϊτά για την ομάδα της πρωτεύουσας.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->