
Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο πλέον άπαντες βρίσκονται στην Αθήνα και έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το ματς κόντρα στην Βέροια.
Η εικόνα της Ένωσης στην Τούμπα προβλημάτισε αρκετά, καθώς δεν ήταν αυτή που είχε η ομάδα στις υπόλοιπες αγωνιστικές. Η ήττα, με αυτή την παρουσία ήταν σχεδόν αναμενόμενη, ωστόσο άπαντες πρέπει πλέον να αφήσουν πίσω τους το συγκεκριμένο ματς και να δουν όλα τα υπόλοιπα που έρχονται.
Ο Δέλλας παραδέχτηκε μπροστά στους ποδοσφαιριστές του το λάθος που έκανε και αυτοί από την πλευρά τους, ο καθένας ξεχωριστά, προσπαθούν να βρουν τι δεν έκαναν σωστά εντός αγωνιστικού χώρου.
Στα Σπάτα πλέον πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση και το βαρύ κλίμα που επικρατούσε στην χθεσινή προπόνηση να αποχωρήσει, καθώς η συνέχεια δεν θα είναι καθόλου εύκολη και ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με την Βέροια.
Από σήμερα, άπαντες πρέπει να ξεκινήσουν τη δουλειά, να κοιτάξουν να διορθώσουν τα λάθη που έγιναν και να εστιάσουν στον αγώνα της Δευτέρας (28/09).
Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα δύσκολο πρόγραμμα, καθώς έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Βέροια, Ατρόμητο, Ολυμπιακό, Ηρακλή και Παναθηναϊκό και κανείς δεν θέλει να υπάρξουν μεγάλες απώλειες βαθμών από τα συγκεκριμένα ματς.
Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ τελείωσε, όλοι έκαναν την αυτοκριτική τους και αυτό που περιμένουν πλέον είναι μια καλύτερη Ένωση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement