22.9
05:52

Θωρακίζει τη μεσαία γραμμή ο Δέλλας

AEK1924.gr team
Θωρακίζει τη μεσαία γραμμή ο Δέλλας
Advertisement

Ο Κολοσσός μπορεί να έχει ακόμα αρκετές επιφυλάξεις σχετικά με το σύστημα που θα αγωνιστεί η ομάδα στην Τούμπα, ωστόσο το 4-3-3 φαίνεται ότι έχει μέχρι στιγμής τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο Τραϊανός Δέλλας γνωρίζει καλά ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή η επίθεση της ΑΕΚ είναι… φωτιά, καθώς όλοι οι παίκτες του είναι υγιείς και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο προσπαθεί να βρει τον τρόπο να θωρακίσει καλά την άμυνα της Ένωσης, στον πρώτο της αγώνα σε μια δυνατή έδρα.

Το 4-3-3 είναι το σύστημα που ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο που θέλει ο Δέλλας να αγωνιστούν οι παίκτες του, ωστόσο το γεγονός ότι δεν είναι τόσο τελειοποιημένο, όσο το 4-2-3-1, τον κάνει να έχει ακόμα αρκετές αμφιβολίες.

Πάρτε τώρα έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα του χορηγού του AEK1924.gr, polykatastima.net, χρησιμοποιώντας ως εκπτωτικό κουπόνι τον κωδικό ‘ΑΕΚ1924’ στο καλάθι αγορών σας

Αν λοιπόν τελικά ο Δικέφαλος παραταχθεί με 4-3-3 τότε στην βασική 11άδα θα δούμε τον Δημήτρη Ανάκογλου, έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά τι σημαίνει ελληνικό ντέρμπι και ο οποίος θα μπει ανάμεσα στο δίδυμο Γιόχανσον – Σιμόες ώστε να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας και στο πέρασμά της από την άμυνα στην επίθεση.

Παράλληλα βέβαια, σημαντικό στοιχείο αποτελεί και το πέρασμα των Μπουονανότε και Βάργκας στα φτερά της επίθεσης. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι γρήγοροι και τεχνίτες και μέχρι στιγμής έχουν δείξει ότι μπορούν να δυσκολεύσουν τους αντιπάλους τους και να σπάσουν τις σκληρές άμυνες.

Η παρουσία και των δύο λοιπόν στα φτερά αναμένεται ότι θα φέρει μεγάλα ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Με αυτή τη διάταξη στον πάγκο θα μείνουν οι Πλατέλλας και Μπαρμπόσα, ενώ για τον Μάνταλο ήταν αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, καθώς ο Δέλλας δεν θέλει να τον ρίξει αμέσως στα βαθιά.

Η τελική απόφαση από τον Δέλλα θα παρθεί σήμερα και άπαντες ευελπιστούν ο καιρός στα Σπάτα να είναι καλός, ώστε να καταφέρει να πραγματοποιήσει την προπόνηση που θέλει και να τσεκάρει τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν από το ντέρμπι.

Πηγή φωτογραφίας: ΠΑΕ ΑΕΚ

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->