20.9
08:00

«Άδικη η κριτική στην Εθνική μας»

Πένυ Μακρή
Advertisement

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος επιστρέφει δυναμικά στο blog του στο ΑΕΚ1924.gr και αναφέρεται στην πορεία της Εθνικής μας ομάδας και την εμπειρία που απέκτησε το καλοκαίρι, αλλά και στη μέχρι τώρα προετοιμασία της Βασίλισσας ενόψει της νέας σεζόν.

«Γεια σας φίλες και φίλοι της ΑΕΚ και αναγνώστες του ΑΕΚ1924.gr!

Εν μέσω εκλογών, Eurobasket, πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, εμείς έχουμε μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας, με την ομάδα να αρχίζει να… βρίσκεται μεταξύ της από τη στιγμή που είναι πλέον πλήρες στο ρόστερ της.

Έχουμε ξεκινήσει ήδη τα φιλικά και θεωρώ ότι μέχρι στιγμής είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία μας. Στην Ιταλία αγωνιστήκαμε κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα, τη Σάσαρι και νομίζω ότι ήταν ένα θετικό δείγμα των όσων έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα.

Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων της. Έχουμε τον Άρη στον Κύπελλο και το Eurocup και επιβάλλεται να εμφανιστούμε αντάξιοι των δυνατοτήτων μας. Νομίζω ότι η προσπάθεια που γίνεται και από εμάς και από τον κόσμο είναι άκρως ενθαρρυντική και με τα δεδομένα που υπάρχουν θα σας αποζημιώσουμε…

Θα ήθελα όμως να σταθώ και στην Εθνική μας. Προσωπικά το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν κάτι ξεχωριστό για μένα. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία από την οποία βγήκα κερδισμένος, παρά το γεγονός ότι στερήθηκα τη συνέχεια λόγω του τραυματισμού μου.

Σκεφτήκαμε λογικά… Τόσο το μέλλον μου όσο και το μέλλον της ΑΕΚ και γι’ αυτό αποφασίσαμε να σταματήσω, έτσι ώστε να μπορέσω να επανέλθω ενόψει της νέας σεζόν.

Πάντως, δεν θεωρώ ότι η Εθνική μας απέτυχε.Είδαμε όλοι ότι στη διοργάνωση συμμετείχαν δυνατές ομάδες και αυτή είναι η μοίρα των νοκ άουτ ματς. Μια κακή εμφάνιση φέρνει τον αποκλεισμό. Όμως θέλω να πω ότια όλα τα παιδιά έχουν δώσει το 100% του εαυτού τους, στερήθηκαν προσωπικές στιγμές και θεωρώ άδικη την κριτική. Αυτή η ομάδα είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, όμως δεν έρχονται πάντα όλα όπως τα θέλουμε…

Θα επανέλθω σύντομα,

Ζήσης Σαρικόπουλος»

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement