13.9
20:30

Ύπατη Αρμοστεία: Σε “νομικό κενό” θα βρεθούν οι πρόσφυγες αν κάθε χώρα εφαρμόζει άλλους κανόνες στα σύνορά της

AEK1924.gr team
Ύπατη Αρμοστεία: Σε “νομικό κενό” θα βρεθούν οι πρόσφυγες αν κάθε χώρα εφαρμόζει άλλους κανόνες στα σύνορά της
Advertisement

Η Ύπατη Αρμοστεία τόνισε με ανακοίνωση που εξέδωσε από τη Γενεύη ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν στην αυριανή σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης των χωρών-μελών της ΕΕ θα είναι “ακόμη κρισιμότερες”

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αποφύγει να κατακερματιστεί σε ένα συνονθύλευμα χωρών με διαφορετικούς κανόνες για τα σύνορά της η καθεμία, γεγονός που θα είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν χιλιάδες πρόσφυγες σε “νομικό κενό”, προειδοποίησε με ανακοίνωσή της η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

Η Ύπατη Αρμοστεία τόνισε με ανακοίνωση που εξέδωσε από τη Γενεύη ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν στην αυριανή σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης των χωρών-μελών της ΕΕ θα είναι “ακόμη κρισιμότερες”.

Νωρίτερα, η Γερμανία επανέφερε τους μεθοριακούς ελέγχους στα σύνορα με την Αυστρία ενώ και η Τσεχία ανακοίνωσε ότι ενισχύει τα μέτρα που λαμβάνει στα δικά της σύνορα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->