10.9
18:00

Πάει για βασικός ο Μπουονανότε, στην κορυφή ο Κρισάντους

Πένυ Μακρή
Πάει για βασικός ο Μπουονανότε, στην κορυφή ο Κρισάντους

Ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται ότι εμπιστεύεται τον Ντιέγκο Μπουονανότε για να ξεκινήσει το ματς της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα. Στη δοκιμή ξανά οι Ντίντακ και Κρισάντους

Ο αγώνας της Κυριακής για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος πλησιάζει και η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της.

Ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε και σήμερα τις δοκιμές για το ματς επιλέγοντας στο αρχικό σχήμα τους Ντίντακ, Κολοβέτσιο, Γκάλο και Τζανετόπολο για την άμυνα, τους Γιόχανσον και Σιμόες στα χαφ και τους Ανάκογλου, Μπουονανότε και Μπαρμπόσα πίσω από τον Κρισάντους.

Πάντως, ο Κολοσσός έκανε αρκετές αλλαγές στα πρόσωπα, με τους Αραβίδη και Πλατέλλα να παίρνουν τις θέσεις των Ανάκογλου και Μπαρμπόσα αντίστοιχα, τους Σοϊλέδη και Άρθρο στις θέσεις των Ντίντακ και Τζανετόπουλου και τον Μάνταλο ως αντικαταστάτη του Μπουονανότε.

Ο κόουτς της Ένωσης ωστόσο από αύριο θα έχει στη διάθεση του και τους Μπαρόχα και Βάργκας και τότε θα φανεί τελικά ποιους έχει στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement