Η μεταγραφή του Αντονί Μαρσιάλ ήταν η πιο δαπανηρή για νεαρό ποδοσφαιριστή μέσα στο καλοκαίρι, παρόλα αυτά ο Γουέιν Ρούνεϊ παραδέχτηκε με ειλικρίνεια πως γνωρίζει λίγα πράγματα για το νέο συμπαίκτη του.
“Ποιός είναι ο Μαρσιάλ;”. Αυτή την ερώτηση έκανε τηλεφωνικά ο Γουέιν Ρούνεϊ στον Μοργκάν Σνιντερλέν όταν έμαθε για τη διαφαινόμενη απόκτηση του 19χρονου άσου της Μονακό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το εντυπωσιακό είναι πως ακόμα και τώρα εξακολουθεί να μην έχει ξεκάθαρη εικόνα από τον νέο συμπαίκτη του.
“Δεν τον έχω δει να παίζει πολύ, για να είμαι ειλικρινής, και δεν μπορώ να πω πολλά”, δήλωσε με περισσή ειλικρίνεια ο κάπτεν της εθνικής Αγγλίας ενόψει του ματς με το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Euro 2016, με τον 29χρονο φορ να συμπληρώνει:
“Ο Μαρσιάλ ήταν φανταστικός απέναντι στην Άρσεναλ πέρυσι. Από αυτά που έχω δει έχει ικανότητες και είμαι σίγουρος ότι θα εξέλιχτει σπουδαίος παίκτης για μας”.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement