
Την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ, από τη Μονακό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 50.000.000 ευρώ.
Τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα φορά ο Αντονί Μαρσιάλ, με τους “κόκκινους διαβόλους” να ανακοινώνουν την Τρίτη (1/9) την απόκτηση του 19χρονου από την Μονακό.
Το ποσό που δαπανήθηκε για τη μεταγραφή του Γάλλου αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ και φτάνει μέχρι τα 68 εκατομμύρια με τα bonus. Αυτό σημαίνει πως ο Μαρσιάλ γίνεται έτσι ο πιο ακριβός παίκτης στην ηλικία του (τον Δεκέμβρη κλείνει τα 20).
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Φαν Χάαλ μέχρι στιγμής έχει μόλις 72 συμμετοχές και 15 γκολ στην καριέρα του και κλήθηκε τώρα για πρώτη φορά στους “τρικολόρ”.
Πηγή:contra.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement