Στην Ισπανία με τη φανέλα της Μάλαγα θα αγωνιστεί την τρέχουσα σεζόν ο Χασίμ Μαστούρ με τη μορφή δανεισμού. Οι ιθύνοντες των “ροσονέρι” αποφάσισαν να του δώσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και τον στέλνουν στην Ανδαλουσία.
Στη Μάλαγα θα αγωνίζεται την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Χασίμ Μαστούρ. Ο 17χρονος Μαροκινός, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο, θα παραχωρηθεί δανεικός στους Ανδαλουσιάνους για έναν χρόνο από τη Μίλαν.
Οι ιθύνοντες των “ροσονέρ” αποφάσισαν να του δώσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και τον στέλνουν σε μια ομάδα που παίζει σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, τεστάροντας τις δυνάμεςι του.
Ο Μαστούρ, πέρυσι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, όμως ακόμα δεν έχει κερδίσει θέση στην πρώτη ομάδα και αποφασίστηκε να πάει στη Μάλαγα και να παίξει περισσότερο. Σε περίπτωση που θέλει να τον αγοράσει με κανονική μετεγγραφή από τους “ροσονέρι” θα χρειαστεί να καταβάλλει το ποσό των 5.000.000 ευρώ.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement