
Η ομάδα Νέων της ΑΕΚ πήρε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα νικώντας με 3-0 τον Πλατανιά, ωστόσο χρειάζεται ακόμα δουλειά ώστε να αντιμετωπίσει πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.
Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λίγκας έκανε χθες η Ένωση, η οποία χωρίς να δυσκολευτεί πήρε τη νίκη, δείχνοντας ωστόσο ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά, ώστε να βελτιωθεί.
Οι παίκτες του Στέλιου Μανωλά θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει ακόμα περισσότερα τέρματα κόντρα στον αδύναμο Πλατανιά, ωστόσο δεν κατάφεραν να τελειώσουν τις φάσεις που δημιούργησαν.
Βέβαια, με δεδομένο ότι αυτή ήταν η πρώτη αγωνιστική, ενώ παράλληλα οι Τζάθας, Μαρκοπουλιώτης, Γαλανόπουλος, Κοντοές και Πεχλιβανίδης δεν ήταν στη διάθεση του Μανωλά, η παρουσία της ομάδας ήταν θετική.
Το ταλέντο υπάρχει, ενώ οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται αρκετά χρόνια μαζί και έχουν δημιουργήσει ένα δεμένο σύνολο, το οποίο μπορεί να πρωταγωνιστήσει.
Αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά, ώστε αγώνα με αγώνα οι νεαροί να παρουσιάζονται καλύτεροι, ώστε να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα κόντρα σε πιο δυνατούς αντιπάλους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement