26.8
15:30

Πάει Μονακό ο Κοεντράο

AEK1924.gr team
Πάει Μονακό ο Κοεντράο

Στη Μονακό θα αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν ο Πορτογάλος διεθνής μπακ, Φάμπιο Κοεντράο, ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο διεθνής Πορτογάλος αριστερός μπακ, Φάμπιο Κοεντράο, δεν θα επιστρέψει στην Μπενφίκα όπως φημολογούνταν την τελευταία εβδομάδα, αλλά θα πάει στο Πριγκιπάτο του Μονακό.

Ο Φάμπιο Κοεντράο έφθασε στη Μαδρίτη το 2011, ύστερα από εισήγηση του συμπατριώτη του – τότε τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης – Ζοζέ Μουρίνιο. Συμπατριώτης του θα είναι και ο τεχνικός του στη Μονακό, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Φάμπιο Κοεντράο θα είναι “μονεγάσκος” την επόμενη σεζόν, ως δανεικός από τους “μερένγκες”, κι έχει δικαίωμα στο Europa League όπου θα αγωνίζεται η Μονακό μετά τον αποκλεισμό από τη Βαλένθια, στα play-offs του Champions  League. Ο δανεισμός θα ανακοινωθεί κι επίσημα, εντός της Τετάρτης.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement