Δύο και σήμερα έμειναν για την πρεμιέρα της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στον Πλατανιά και ο κόσμος της ομάδας ετοιμάζεται απ’ όλα τα σημεία της χώρας για το πρώτο… πάρτι στις κερκίδες.
Η «δίψα» του κόσμου να βρεθεί στο πλευρό των παικτών του Τραϊανού Δέλλα στο πρώτο τους επίσημο ματς στη Σούπερ Λίγκα είναι μεγάλη και οι κερκίδες του ΟΑΚΑ αναμένεται να έχουν έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα.
Ήδη πολλοί σύνδεσμοι από την επαρχία έχουν ετοιμάσει εκδρομές για το παιχνίδι του Σαββάτου, ενώ δεν αποκλείεται ο κόσμος να ετοιμάσει και κάποιο κορεό καθώς οι περισσότεροι θα φέρουν τα κασκόλ μαζί τους.
Εξάλλου τα τελευταία δύο χρόνια οι Ενωσίτες έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους προς τους Κιτρινόμαυρους και το ίδιο θα κάνουν και αυτή τη σεζόν, αρχής γενομένης από ματς με τον Πλατανιά.
Δύο και σήμερα λοιπόν, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου…
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement