Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στη Βουλή υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη. Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη ο πρωθυπουργός
Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη η οποία είχε ξεκινήσει περί τις 2 το μεσημέρι στη Βουλή, στο γραφείο του.
Στη σύσκεψη συμμετείχε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Πάνος Σκουρλέτης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Χρήστος Μαντάς, ο Γιάννης Μπαλάφας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης και ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Νωρίτερα, το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός αναμένεται να απευθύνει διάγγελμα στις 20:00, ενώ πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών είναι η 20η Σεπτεμβρίου.
Ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη τώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας εντός της ημέρας και να έχει επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς, ώστε να δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement