
Ακόμα ένας Βενεζουελάνος βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να εξετάζει την περίπτωση του για τη θέση του μεσοεπιθετικού
Ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της αναζητά η Ένωση, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει στα χέρια του το βιογραφικό του Έντερ Φαρίας.
Σύμφωνα με τη Goal, ο Βενεζουελάνος ποδοσφαιριστής της Καράκας έχει προταθεί στην ΑΕΚ, με το όνομα του να έχει ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό στην αρχές του περασμένου μήν, με το σενάριο ωστόσο να διαψεύδεται.
Ο Φαρίας δεσμεύεται με την Καράκας ως τον Δεκέμβρη και στόχος του είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Μονάγας, έχοντας 120 ματς και 47 γκολ, ενώ με την Καράκας έχει αγωνιστεί σε 84 παιχνίδια πετυχαίνοντας 36 γκολ. Έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο 8 φορές και έχει σκοράρει τις δύο από αυτές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement