Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ, Αλάιν Μπαρόχα, μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ1924.gr μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τη Σεβίλλη, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν που έρχεται.
Αλάιν, ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από το φιλικό της ΑΕΚ με τη Σεβίλλη, το ντεμπούτο σου μπροστά στο κοινό της ομάδας;
«Είμαι πολύ χαρούμενος, κάναμε καλή δουλειά. Ειδικά απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η Σεβίλλη, που έχει όλες τις δυνατότητες και έχει κατακτήσει το Europa League. Δείξαμε ότι κάναμε καλή δουλειά, στην προετοιμασία».
Νέο βήμα στην καριέρα σου, νέα χώρα. Πώς αισθάνεσαι;
«Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος. Όλοι μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά, από τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο μέχρι όλους τους ποδοσφαιριστές. Όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση, έχουν συμβάλει στην γρήγορη προσαρμογή μου. Εγώ, από την πλευρά μου θέλω να συνεχίζω να δουλεύω, όσο το δυνατόν καλύτερα».
Είσαι ανυπόμονος για το πρώτο ματς με την ΑΕΚ, στο πρωτάθλημα;
«Όχι, είμαι ήρεμος. Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε τη δουλειά που κάνουμε, βήμα βήμα στο δρόμο που βαδίζουμε, ώστε να είμαστε απολύτως έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».
Ο προσωπικός σου στόχος για τη νέα σεζόν;
«Κοίτα, θαυμάζω τη δουλειά που γίνεται, μέρος της οποία είμαι κι εγώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα στη δουλειά που κάνει, στην επιστροφή και να επιστρέψουμε στους τίτλους. Στο προσωπικό κομμάτι, με ενδιαφέρει να συνεχίζω να βρίσκομαι στην εθνική ομάδα της χώρας μου».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement