04.8
07:42

Δοκιμάζει ξανά «4-3-3»

AEK1924.gr team
Δοκιμάζει ξανά «4-3-3»

Την προετοιμασία της για το τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους πραγματοποιεί η ΑΕΚ σήμερα, με τον Τραϊανό Δέλλα να εμφανίζει ξανά στο σχήμα «4-3-3» στην πρωινή προπόνηση

Με τη Μίετζ Λέγκνιτσα αγωνίζεται αύριο (5/8) η ΑΕΚ, μία ημέρα πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής της για την Αθήνα, ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην Οπαλένιτσα.

Πάρτε τώρα έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα του χορηγού προετοιμασίας του AEK1924.gr, polykatastima.net, χρησιμοποιώντας ως εκπτωτικό κουπόνι τον κωδικό ‘ΑΕΚ1924’ στο καλάθι αγορών σας

Η Ένωση δεν άφησε καλές εντυπώσεις από την εμφάνιση της κόντρα στην Ανόρθωση και ο Τραϊανός Δέλλας προσπαθεί αυτές τις ημέρες να διορθώσει τα λάθη, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα.

Το… «κλασσικό» από αυτά είναι το «4-3-3», όπως έδειξε στη σημερινή πρωινή προπόνηση. Ο Ανέστης πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, με τους Γκάλο, Κολοβέτσιο, Άρθο και Σοϊλέδη να είναι η τετράδα της άμυνας, και τους Γιόχανσον, Σιμόες και Ανάκογλου να αποτελούν την τριάδα του κέντρου.

Από εκεί και πέρα, στα άκρα της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Πλατέλλας και Αραβίδης, με τον Κρισάντους στην κορυφή. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement